MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

ILMOITTAUDU

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Työturvallisuuskulttuuri satamassa - Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla

Koulutuspaikka: Pasilan virastokeskus, Opastinsilta 12 B 2. krs Helsinki

Ilmoittautuminen alkaa klo 9:00 ja tilaisuus päättyy klo 16:00. Ohjelma julkaistaan pian.

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla on vuoden 2017 tilaisuuden teemana. Aihetta haasteineen käsitellään yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta. Päivän aikana kuullaan erilaisista toimintamalleista ja ratkaisuista riskien vähentämiseksi ja tiedonkulun parantamiseksi, vaarallisten aineiden kuljetuksiin ja uusiin polttoaineisiin liittyvistä haasteista ja turvallisuusriskeistä sekä lastiturvallisuuteen liittyvien kansallisten ja kansainvälisten säädösten vaikutuksesta kuljetusketjun turvallisuuteen. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisiin kuljetusketjuihin liittyvissä tehtävissä työskenteleville. Kuljetusketjuja ja satamatoimintoja tarkastellaan erityisesti työturvallisuusnäkökulmasta.

Lisätiedot:

Erikoissuunnittelija

Anne E. Suominen

anelsu@utu.fi

Koulutuspaikka: Pasilan virastokeskus, Opastinsilta 12 B 2. krs Helsinki

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 75 € + alv.

Osallistumismaksu sisältää luentojen lisäksi sähköisesti jaettavan materiaalin sekä lounaat ja kahvit. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja lisätietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Alle 100 euron laskutukseen lisätään 15 euron pienlaskutuslisä. Luottokorttimaksu saattaa edellyttää kortinmyöntäjästä riippuen maksutapahtuman varmistamista pankkitunnuksilla tai salasanalla.

Jos joudut perumaan osallistumisesi, voit tehdä sen maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti (27.9.).

Ilmoittautua voit 27.9.2017 asti alla olevasta linkistä:

Lisätiedot:

erikoissuunnittelija

Anne E. Suominen

puh. 040 779 9494, anelsu@utu.fi

4.10.2017

Tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen ovat osallistuneet: Aluehallintovirasto

Ammattiliitto Pro

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry

Liikennevirasto

Liikenteen turvallisuusvirasto

Raideammattilaisten yhteisjärjestö JHL ry

Rajavartiolaitos

Satamaoperaattorit ry

Suomen Konepäällystöliitto ry

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

Suomen Laivanpäällystöliitto ry

Suomen Merimies-Unioni SMU ry

Suomen Satamaliitto ry

Suomen Varustamot ry

Tulli

Veturimiesten liitto ry

Turun yliopiston Brahea-keskuksen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus.

MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

Turun toimipiste: