MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

OHJELMA

ILMOITTAUDU

Lasti- ja kuljetusturvallisuus

14.-15.11.2017

 

Koulutuspaikka:

Satakuntatalo, Kilta-sali, 4 krs.

Lapinrinne 1, Helsinki

 

Tavarakuljetusten turvallisuus, kustannustehokkuus ja toimitusvarmuus ovat koko logistiikkasektoria yhdistäviä ja kilpailukykyä edistäviä tavoitteita. Kuljetusten viivästymisten, tuote- ja henkilövahinkojen ja ylimääräisten kustannusten välttäminen ovat kaikkien etu. Oikeanlainen valmistautuminen ja kuljetuksen tuomien haasteiden ja mahdollisuuksien huomiointi tuotteen suunnittelussa, valmistuksessa, kauppa- ja kuljetussopimuksessa, vakuuttamisessa, vahingontorjunnassa ja kuljetuksen toteutuksessa hyödyttävät kaikkia osapuolia.

 

Lasti- ja kuljetusturvallisuus -koulutuksessa perehdytään kuljetuksen suunnitteluun, kuormanvarmistukseen, säädöksiin, rikos- ja vahingontorjuntaan ja henkilöturvallisuuteen kansallisissa ja kansainvälisissä kuljetuksissa eri kuljetusmuodot huomioiden. Lisäksi kuullaan uusista ja tulossa olevista säädösuudistuksista, niiden täytäntöönpanosta ja valvonnasta. Osana luentoja esitellään myös erilaisia käyttäjille suunniteltuja uusia tietoteknisiä sovelluksia ja tutkimustuloksia. Konkreettisuutta ja käytännönläheisyyttä tuodaan esimerkkitapausten ja käytännön kautta.

 

Koulutus on suunnattu kaikille tavarakuljetusten parissa työskenteleville ja tavoitteena on lasti- ja kuljetusturvallisuuden parantaminen ja edistäminen. Kohderyhmänä ovat erityisesti valmistavan teollisuuden, kuljetus- ja huolintaliikkeiden, varustamoiden, satamien, satama- ja varasto-operaattoreiden, vakuutusyhtiöiden ja muiden logistiikkasidonnaisten yritysten toimijat. Koulutus soveltuu myös lasti- ja kuljetusturvallisuuteen läheisesti liittyvissä virkamies- ja opetustehtävissä työskenteleville henkilöille ja alan konsulteille.

 

 

Lisätiedot:

Erikoissuunnittelija

Anne E. Suominen

puh. 040 779 9494

anelsu@utu.fi

 

 

Ohjelma

 

Ohjelma julkaistaan pian!

Lasti- ja kuljetusturvallisuus

14.-15.11.2017

 

Koulutuspaikka:

Satakuntatalo, Kilta-sali, 4 krs.

Lapinrinne 1, Helsinki

 

Ilmoittautuminen ja hinta

 

Tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv.

 

Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

 

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta.

 

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään (30.10.2017) asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 euron peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

 

Ilmoittautua voit 30.10.2017 asti alla olevasta linkistä:

 

Ilmoittautumislinkki avataan pian! Halutessasi voit ilmoittautua jo nyt lähettämällä viesti Anne E- Suomiselle.

 

 

Lisätiedot:

erikoissuunnittelija

Anne Suominen

puh. 040 779 9494, anelsu@utu.fi

 

 

 

 

MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

 

Turun toimipiste:

ICT-talo

Joukahaisenkatu 3-5 B

5. krs.

20520 TURKU

 

Rauman toimipiste:

Toimistoetappi

Satamakatu 22 C

2. krs

26100 RAUMA

Postiosoite:

Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus

20014 Turun yliopisto