MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

ILMOITTAUDU

MAJOITUS

Linnasmäki kokoushotelli, Lustokatu 7, Turku

Verkostoitumisen lisääntyessä projektinhallinnan luonne on jatkuvassa muutoksessa. Tiedon ja muutosten hallinnan tärkeys korostuu. Luentopäivillä käsitellään laivanrakennuksen projektinhallintaa laajasti ja esitellään käytännön esimerkkejä niin verkostoveturin kuin toimittajienkin kannalta. Luentopäivät on tarkoitettu erityisesti projektipäälliköille ja –henkilöstölle, yritysten tuotannon ja taloushallinnon avainhenkilöille sekä suunnittelijoille.

Laiva-alan luentopäivät ovat osa koulutussarjaa, jolla käsitellään laivatekniikan keskeisiä ja ajankohtaisia aihepiirejä. Aihepiirien valintaa ja luentopäivien sisältöä ohjaa Meriteollisuus ry:n täydennyskoulutustyöryhmä.

Lisätiedot:

suunnittelija Marja Luomanen

Keskiviikko 20.9.2017

Torstai 21.9.2017

Ohjelmamuutokset mahdollisia

Linnasmäki kokoushotelli, Lustokatu 7, Turku

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 750 € tai 800 €, mikäli valitsee myös keskiviikon 20.9. saunan ja iltapalan. Osallistumismaksu sisältää jaettavan aineiston sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Koulutuksiimme lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittautumiset pyydetään tekemään 6.9. mennessä.

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos joudut perumaan osallistumisesi tilaisuuteen, voit tehdä sen maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksesta veloitetaan 200 euron peruutusmaksu (+ alv). Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

Lisätiedot:

suunnittelija Marja Luomanen