MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

Offshoren uusi aalto

26.-27.4.2017 Auriga Business Center,

Juhana Herttuan Puistokatu 21, Turku

Offshore-markkinoiden ennustetaan nousevan vuosikymmenen lopun aikana. Öljy-yhtiöt hakevat kustannustehokkuutta tuovia uusia innovaatioita ja palveluita, jotka mahdollistavat kannattavan toiminnan matalallakin öljyn hintatasolla. Alalla olevien ja uusien yritysten on hyvä kehittää ja ylläpitää osaamistaan valmistautuen offshoren uuteen aaltoon. Tähän on hyvä valmistautua nyt.

Luentopäivien tarkoituksena on antaa yleiskuva offshore-toiminnan perusteista ja eri osa-alueista niin liiketaloudellisessa kuin teknisessä merkityksessä.

Kohderyhmänä ovat suunnittelutoimistot, teknologiatoimittajat, telakat, viranomaiset ja varustamot, jotka haluavat kehittää liiketoiminnasta ja myynnistä vastaavien sekä teknisen henkilöstön osaamista.

Lisätiedot:

suunnittelija