MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

OHJELMA

ILMOITTAUDU

Kuljetusvastuu II

11.-12.10.2017

 

Koulutuspaikka:

Satakuntatalo, Kilta-sali, 4 krs.

Lapinrinne 1, Helsinki

 

Koulutuksessa syvennytään meri- ja maantiekuljetuksiin liittyvissä kuljetus- ja kauppasopimuksissa käytettäviin toimituslausekkeisiin, laivausehtoihin, PSYM 2015 -ehtoihin ja niiden keskinäiseen suhteeseen. Lähettäjän, rahdinkuljettajan ja vastaanottajan vastuuta eri tilanteissa tarkastellaan sekä palvelun tarjoajan, ostajan että tilaajan näkökulmasta. Huomiota kiinnitetään myös vakuuttamiseen ja riskeiltä suojautumiseen ja vahingontorjuntaan kuljetusten ja varastoinnin aikana sekä vahinkotilanteisiin reagoimisesta lastiturvallisuus- ja kuormanvarmistusnäkökohdat huomioiden. Luentojen aikana kuullaan lisäksi kuljetusvahinkojen käsittelystä ja korvaamisesta. Konkreettisuutta ja käytännönläheisyyttä tuodaan oikeuskäytännön, esimerkkitapausten ja alan toimijoiden puheenvuorojen kautta.

 

Meri- ja maantiekuljetusten vastuuta käsittelevä koulutuskokonaisuus muodostuu kolmesta toisiaan täydentävästä itsenäisen kokonaisuuden muodostavasta koulutuspäivästä ja Kuljetusvastuu I järjestetään Helsingissä 10.5.2017.

 

Koulutus soveltuu kaikille meri- ja maantiekuljetusten ja niihin liittyvien erilaisten tehtävien, vastuukysymysten ja sopimusten parissa työskenteleville.

 

Lisätiedot:

Erikoissuunnittelija

Anne E. Suominen

puh. 040 779 9494

anelsu@utu.fi

 

 

 

Ohjelma

 

Ohjelma julkaistaan pian!

Kuljetusvastuu II

11.-12.10.2017

 

Koulutuspaikka:

Satakuntatalo, Kilta-sali, 4 krs.

Lapinrinne 1, Helsinki

 

Ilmoittautuminen ja hinta

 

Tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv.

 

Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

 

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta.

 

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään (26.9.2017) asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 euron peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

 

Ilmoittautua voit 26.9.2017 asti alla olevasta linkistä:

 

Ilmoittaudu tästä

 

Yhteishinta osallistumisesta Kuljetusvastuu I ja II -koulutuksiin on 990 € + alv.

 

Kuljetusvastuu I -koulutuksen ilmoittautuminen on erikseen ja avoinna 25.4.2017 asti.

 

Lisätiedot:

erikoissuunnittelija

Anne E. Suominen

puh. 040 779 9494, anelsu@utu.fi

 

 

 

 

MERENKULKUALAN KOULUTUS- JA TUTKIMUSKESKUS

 

Turun toimipiste:

ICT-talo

Joukahaisenkatu 3-5 B

5. krs.

20520 TURKU

 

Rauman toimipiste:

Toimistoetappi

Satamakatu 22 C

2. krs

26100 RAUMA

Postiosoite:

Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus

20014 Turun yliopisto